Te provoc sa faci din viata ta o opera de arta!

home-banner-trika-big

Depasindu-ne propriile limite devenim oameni desavarsiti.

Oferim sprijin atat persoanelor individuale, dar si organizatiilor care acorda importanta angajatilor si care considera factorul uman ca fiind un element cheie in cresterea performantei. Facem acest lucru prin evenimentele pe care le cream, conferinte, workshopuri tematice, sesiuni individuale 1 la 1 si multe alte metode.

TRIKA

Fondator TRIKA - Petruta Luminita Feyer

SEMINAR CORPORATE

Te-ai Saturat de Stres ?

Sunt angajatii tai apasati de griji, probleme si responsabilitati, de programul incarcat de la birou, sarcinile multe si dificile, gestionarea clientilor, de munca peste program ?

Sunt oboseala si lipsa de concentrare factori care afecteaza productivitatea la locul de munca ?

Afla din acest seminar ce poti face pentru a te mai relaxa si care sunt secretele prin care iti poti imbunatati viata nu numai ca angajat, dar si ca persoana responsabila in familie si societate.

Aplica acum !

Contribuim activ si pozitiv la cresterea performantei si calitatii muncii angajatilor

Organizam seminarii, workshop-uri, sedinte de coaching 1 la 1 si teambuilding-uri personalizate si in direct acord cu obiectivele managementului din cadrul organizatiilor private si de stat.

TRIKA

Articole noi

“Sunt doua feluri de a-ti trai viata. Unul, de a crede ca nu exista miracole. Altul de a crede ca totul este un miracol.”
- Albert Einstein -

Blog
Despre actiune

8064157563

Ce inseamna sa actionam? Inseamna sa facem primul pas afara din spatiul nostru de confort si sa fim perseverenti, hotarati si curajosi. Nu este cam mult?! La ce ne foloseste

6297004092

O radiografie a zilei sau culesul roadelor

Exista un vechi proverb care spune: “Pomul se cunoaşte după roade, iar omul se cunoaşte după fapte.” Ne incepem ziua grabiti, auzim ceasul sunand si lipsiti parca de orice motivatie, trimitem niste

Dialoguri despre suflet

Dialoguri despre suflet

Sunt uneori situatii in viata in care parinte-copil, frate-sora, bunic-nepot, sot-sotie, prieten-prietena, sef-subaltern etc. nu reusesc sa mai comunice, au puncte de vedere diferite si nu reusesc sa mai gaseasca

“Dincolo de limite viata poate fi traita ca o poveste servind unor scopuri pline de noblete si altruism,in care vointa, intelepciunea si actiunea sunt aspecte esentiale.”

– Petruta Luminita Feyer –

Petruta Luminita Feyer

Lista evenimente

Ne bucuram sa fii alaturi de noi la toate evenimentele pe care le vom organiza, special ca tu sa te bucuri de informatii valoroase si prezentari de calitate cu adevarat transformatoare pentru tine si ceilalti.
Lasa-ne mai jos datele tale de contact si te vom tine la curent cu ultimele noutati !

EVENTS
Mandala – Calea reintegrarii constiintei
Mandala este un mijloc autentic de vindecare interioara si exprimare a Sinelui. (mai mult…)

Speaker: Petruta Luminita Feyer

Locatia: Hotel Christiana, Bucuresti

Testimoniale

Depasirea propriilor limite este deviza sub care se desfasoara intreaga mea existenta, dar si o atitudine altruista fata de semeni in slujba carora doresc sa activez.

Trika

Dezvoltare, Valoare, Motivatie

O intentie sincera, dar ferma de a incerca sa ne cunoastem mai bine pe noi insine, poate fi punctul de plecare al unui proces de transformare launtrica in directia evolutiei pozitive a fiintei noastre. Astfel vom descoperi ca suntem o fiinta armonioasa si minunata, moment in care vom constientiza si schimbarea punctului nostru de vedere despre lume si viata.

Trika
intra in legatura cu Trika


*Acordul dumneavastra ne este necesar pentru a putea procesa solicitarea, conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia datelor (GDPR).
** Va puteti razgandi oricand. Ne puteti contacta pentru a solicita stergerea datelor dumneavoastra din baza de date pe adresa de e-mail: contact@trika.ro